Mindre version av Krekola Trafikskolas runda logotyp

Intensivkurs Bil

Gå en intensivkurs – Ett roligt, smidigt och snabbt sätt att ta körkort.

Hur går man tillväga?

Intensivkurs i Eskilstuna – en helhetsupplevelse

Eskilstuna med sina cirka 100 000 invånare ger dig en lugn och trygg miljö att övningsköra i samtidigt som den är tillräckligt mycket stad för att låta dig öva i stadstrafik.

Intensivutbildningen på Krekolas Trafikskola erbjuder en effektiv utbildning med möjlighet att öva i varierad miljö där alla övningsområden ligger inom nära räckhåll.

Under en intensivutbildning slipper du pussla med annat i livet och kan helt fokusera på din utbildning. Du tar dig lätt och smidigt hit med tåg, och trafikskolan ligger på fem minuters promenadavstånd från Centralstationen.

Tveka inte att höra av dig redan idag – vi vågar lova dig en spännande, annorlunda och rolig upplevelse när du väljer en intensivutbildning hos oss!

Vad innebär en intensivkurs?

En intensivkurs är just som det låter – intensiv – i den meningen att du under en till tre veckor ägnar dig på heltid åt din utbildning och kör varje dag. Du utbildar dig således i ett snabbare tempo än du annars skulle gjort.

Om du snabbt behöver få ditt körkort eller om det passar dig bättre att fokusera helt på din utbildning kan en intensivkurs vara rätt val för dig.

Vem passar en intensivkurs för?

Alla kan gå en intensivkurs – dock är det alltid en fördel om du har kört lite innan och kan en del grundläggande såsom att krypköra, styra, växla och backa.

Men är du helt nybörjare möter det inget hinder, vi skräddarsyr våra intensivkurser efter dina förutsättningar och önskemål. Du är välkommen till våra intensivutbildningar oavsett om du är boende i Eskilstuna eller på någon annan ort.

Så här ser Krekolas upplägg ut

En intensivkurs löper normalt under en, två eller tre veckor. Om du har möjlighet rekommenderar vi först en testlektion hos oss. Utifrån den bedömer vi vilken nivå du ligger på och vilket antal lektioner som behövs.

Har du inte möjlighet att ta en testlektion utgår vi istället från något av våra paket. Detta ligger som grund i bokningen och vi kan sedan lägga till eller dra ifrån körningar utifrån dina förutsättningar och vad just du behöver. Vårt upplägg gör att vi kan planera individuellt med varje elev.

Att planera in din intensivkurs

Var ute i god tid när du bokar din intensivkurs. Tänk även på att du måste ha ett giltigt körkortstillstånd innan du kan påbörja din intensivutbildning. Vi finns tillhands och hjälper dig gärna med råd om upplägg eller frågor om våra intensivutbildningar.

Boende i Eskilstuna

Om du är i behov av någonstans att bo under dina veckor med intensivutbildning hos oss, samarbetar vi med några bra boenden i varierande prisklass. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Garanti

Gällande godkända prov – är vår statistik på Trafikverket väldigt god. Faktum är att de flesta av våra elever klarar sitt körkort vid första uppkörningen. Men detta är naturligtvis inte någon garanti, då vi alla har olika förutsättningar.

Din utbildning är ett samarbete – mellan dig som elev och oss som lärare och tillsammans gör vi det allra bästa för att du ska få en riktigt bra utbildning efter just dina förutsättningar.

En rolig upplevelse – utöver det vanliga

En intensivutbildning är ett såväl roligt som snabbt och smidigt sätt att ta körkort. Är du ung och ska ut i yrkeslivet – är det idag ett stort plus att ha körkort, även om du inte direkt behöver det i vardagslivet.

Är du lite äldre och känner att du borde gjort slag i saken för länge sedan? Det är aldrig försent att börja och du kommer inte att ångra dig.

Gå din intensivutbildning tillsammans – med en god vän eller varför inte din son eller dotter. Ni kommer att få en härlig upplevelse och många glada minnen att dela.

Intresserad av Intensivkurs i Eskilstuna?

Ett snabbt, roligt och effektivt sätt att ta körkort