Ring oss 016 - 13 95 00 – Maila – Krekolas Trafikskola AB, Järntorget 6
Mindre version av Krekola Trafikskolas runda logotyp

Intensivkurs Bil

Att gå en intensivkurs är både roligt, smidigt och snabbt sätt att ta körkort.

Hur går man tillväga?

Körkort i Eskilstuna

Eskilstuna är en mysig stad med ca 100 000 invånare och är en alldeles utmärkt stad att ta ditt körkort. I Eskilstuna får du en effektiv utbildning då staden är lagom stor och alla övningsområden ligger nära. Du tar dig enkelt till Eskilstuna med tåg. Centralstationen ligger endast 5 min promenad från Krekolas Trafikskola.

Vad menas med intensivkurs eller intensivutbildning?

Det skiljer sig inte något från den vanliga utbildningen mer än att du kör varje dag och utbildas i snabbare tempo. Därför passar utbildningen dig som måste ha ditt körkort snabbt. 

För vem passar intensivkursen?

Intensivkurs kan alla gå, men det är en stor fördel om du har kört lite innan och kan en del grundläggande så som att krypköra, styra, växla och backa. Givetvis är det inget krav, vi skräddarsyr våra intensivkurser efter dina förutsättningar och önskemål. Våra intensivutbildningar är tillgänliga för alla, oavsett om du är boende i Eskilstuna eller på annan ort.

Krekolas upplägg

Våra intensivkurser planeras normalt in under 1, 2 eller 3 veckor. 
Vi rekommenderar att man kör en ”testlektion” hos oss innan vi bedömer nivån och bokar in det antalet lektioner som behövs.
Alla har ju inte möjlighet till detta och då utgår vi ifrån något av våra paket som grund i bokningen. När du sen börjar kan vi både ta bort eller lägga till körningar efter dina förutsättningar och behov. På det sättet blir varje planering individuellt anpassad efter eleven.

 

Planering

Tänk på att vara ute i god tid när du bokar in dig för en intensivkurs hos oss. Vi hjälper gärna till och finns givetvis tillhands om det finns frågor kring upplägg eller annat. Tänk på att du måste ha ett giltigt körkortstillstånd innan du kan påbörja din intensivutbildning.

Boende

Vi har samarbeten med några ställen som erbjuder boende till olika prisklasser. Kontakta oss så berättar vi mer om våra alternativ.

Garanti

Vi har en väldigt bra statistik gällande godkända prov på Trafikverket, dem allra flesta klarar sitt körkort på första försöket. Men det är ändå ingen garanti att du klarar ditt körkort bara för att du går en intensivkurs hos oss. Alla kommer till oss med olika förutsättningar, förkunskaper och vilja att lyckas. Tillsammans kommer vi att göra allt vi kan för att du ska få en så bra utbildning som möjligt efter dina förutsättningar.

Rolig upplevelse

Intensivutbildning är ett roligt, smidigt och snabbt sätt att ta körkort! 

Intresserad av Intensivkurs i Eskilstuna?

Ett snabbt, roligt och effektivt sätt att ta körkort

Covid-19

Med tanke på den rådande situationen med Covid-19 vill vi vara extra tydliga med att vi tar detta på största allvar och alltid följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vi har vidtagit en rad åtgärder i enlighet dessa rekommendationer.

Läs mer här