Ring oss 016 - 13 95 00 – Maila – Krekolas Trafikskola AB, Järntorget 6

Om oss

Krekolas Trafikskola Eskilstuna

Rund logo krekolas trafikskola
Vår målsättning är att vi ska vara en modern Trafikskola. Vi har en Kvalitétsäkrad körkortsutbildning i trygg och säker miljö.
Vi är guldmedlemmar i STR som är Sveriges Trafikubildares Riksförbund och vår kreditvärdighet är AAA.

Tillsammans har vår kunniga och välutbildade personal över 100 års erfarenhet i att utbilda elever till sina körkort i Eskilstuna.
Vi erbjuder följande utbildningar för dig som ska ta körkort i Eskilstuna.
Handledarutbildning – Riskutbildning för Bil körkort – Halkbana – Riskettan – Risktvåan – Riskutbildning för Mc körkort – Mopedutbildning – AM körkort – Moped klass 1 och Moped klass 2 – Släputbildning för BE – Utökad B behörighet – Sparsam och Miljövänlig körning.
Vi hjälper till efter kundens önskemål och förutsättningar.
Vi har både traditionell körkortsutbildning samt intensivkurser för den som vill ha en intensivutbildning.
Välkommen till oss och ta ditt körkort i Eskilstuna.

Vi är guld­medlemmar i STR

Det innebär att vi använder digital teknik för effektiv bokning och inlärning, löpande fortbildar våra trafikutbildare och följer upp arbetet med mätbara kundutvärderingar. För dig innebär det en trygghet – med oss kommer du få bäst hjälp för att nå dina drömmar.

Facebook

Följ vår framfart via facebook, där du får se vår vardag, nyheter, tips och trix samt hur det är att ta körkort i Eskilstuna.

Instagram

Via vår instagram får du se våra glada elever, bakom kulisserna på i vårat arbete och hur det är att ta körkort.

Youtube

På vår Youtubekanal kan du se dem filmer vi lägger ut. Där hittar du en hel del verktyg för utbildningen och vi tipsar om hur du kan gå tillväga.

Antal bilar

Coolt nummer

Vi kör med nya Volkswagen Golf som är en är en lättkörd och ungdomlig bil i lagom storlek. Vi kan erbjuda både manuell och automatväxlad bil.

Antal personal

Coolt nummer

Vi har en sammansvetsad personalstyrka med över 100 års erfarenhet i att utbilda elever mot sina körkort och frihesdrömmar i Eskilstuna.

Antal motorcyklar

Coolt nummer

Vi älskar att utbilda på motorcykel och satsar stort på att ha en förstaklassig utbildning för motorcykelbehörigheterna A1, A2 och A.

Antal språk

Coolt nummer

Vi erbjuder vissa utbildningar på flera olika språk. Svenska, Engelska, Finska, Spanska, Tyska, Serbokratiska och Arabiska.