Ring oss 016 - 13 95 00 – Maila – Krekolas Trafikskola AB, Järntorget 6
Mindre version av Krekola Trafikskolas runda logotyp

Om oss

Krekolas Trafikskola Eskilstuna

Mindre version av Krekola Trafikskolas runda logotyp

Krekolas Trafikskola är en modern trafikskola i Eskilstuna och det perfekta valet för dig som vill ha en körkortsutbildning av hög kvalitet med kunnig, välutbildad och lyhörd personal. Tillsammans har vi över 100 års erfarenhet i att utbilda körkortselever. Vårt mål är att vara en trafikskola i tiden. Vi vill att du som elev ska få den utbildning som passar just dig – utifrån dina specifika förutsättningar. Vi är guldmedlemmar i STR – Sveriges Trafikutbildares Riksförbund och har kreditvärdighet AAA.

Vi erbjuder följande utbildningar hos oss i Eskilstuna:

  • Handledarutbildning
  • Riskutbildning för körkort Bil – halkbana, Riskettan, Risktvåan
  • Riskutbildning för körkort MC
  • Mopedutbildning
  • AM – körkort
  • Moped klass 1 och moped klass 2
  • Släputbildning för BE
  • Utökad B-behörighet
  • C1-utbildning (medeltung lastbil)
  • Sparsam och miljövänlig körning

För dig som vill ha ditt körkort snabbt eller helt enkelt vill fokusera till fullo på din utbildning finns våra omtyckta och roliga intensivkurser hos oss i Eskilstuna!

Varmt välkommen att ta ditt körkort eller din vidareutbildning hos oss på Krekolas Trafikskola i Eskilstuna!

Krekolas Trafikskola är guldmedlem i STR

Vi är guld­medlemmar i STR

Det innebär att vi använder digital teknik för effektiv bokning och inlärning, löpande fortbildar våra trafikutbildare och följer upp arbetet med mätbara kundutvärderingar. För dig innebär det en trygghet – med oss kommer du få bäst hjälp för att nå dina drömmar.

Facebook

Följ vår framfart via facebook, där du får se vår vardag, nyheter, tips och trix samt hur det är att ta körkort i Eskilstuna.

Instagram

Via vår instagram får du se våra glada elever, bakom kulisserna på i vårat arbete och hur det är att ta körkort.

Youtube

På vår Youtubekanal kan du se dem filmer vi lägger ut. Där hittar du en hel del verktyg för utbildningen och vi tipsar om hur du kan gå tillväga.

Antal bilar

Coolt nummer

Vi kör med nya Volkswagen Golf som är en är en lättkörd och ungdomlig bil i lagom storlek. Vi kan erbjuda både manuell och automatväxlad bil.

Antal personal

Coolt nummer

Vi har en sammansvetsad personalstyrka med över 100 års erfarenhet i att utbilda elever mot sina körkort och frihesdrömmar i Eskilstuna.

Antal motorcyklar

Coolt nummer

Vi älskar att utbilda på motorcykel och satsar stort på att ha en förstaklassig utbildning för motorcykelbehörigheterna A1, A2 och A.

Antal språk

Coolt nummer

Vi erbjuder vissa utbildningar på flera olika språk. Svenska, Engelska, Finska, Spanska, Tyska, Serbokratiska och Arabiska. 

Covid-19

Med tanke på den rådande situationen med Covid-19 vill vi vara extra tydliga med att vi tar detta på största allvar och alltid följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vi har vidtagit en rad åtgärder i enlighet dessa rekommendationer.

Läs mer om Covid-19