Mindre version av Krekola Trafikskolas runda logotyp

Om oss

Krekolas Trafikskola Eskilstuna

Mindre version av Krekola Trafikskolas runda logotyp

Krekolas Trafikskola är en modern trafikskola i Eskilstuna och det perfekta valet för dig som vill ha en körkortsutbildning av hög kvalitet med kunnig, välutbildad och lyhörd personal. Tillsammans har vi över 100 års erfarenhet i att utbilda körkortselever. Vårt mål är att vara en trafikskola i tiden. Vi vill att du som elev ska få den utbildning som passar just dig – utifrån dina specifika förutsättningar. Vi har god kreditvärdighet AAA.

Vi erbjuder följande utbildningar hos oss i Eskilstuna:

För dig som vill ha ditt körkort snabbt eller helt enkelt vill fokusera till fullo på din utbildning finns våra omtyckta och roliga intensivkurser hos oss i Eskilstuna!

Varmt välkommen att ta ditt körkort eller din vidareutbildning hos oss på Krekolas Trafikskola i Eskilstuna!

Facebook

Följ vår framfart via facebook, där du får se vår vardag, nyheter, tips och trix samt hur det är att ta körkort i Eskilstuna.

Instagram

Via vår instagram får du se våra glada elever, bakom kulisserna på i vårat arbete och hur det är att ta körkort.

Youtube

På vår Youtubekanal kan du se dem filmer vi lägger ut. Där hittar du en hel del verktyg för utbildningen och vi tipsar om hur du kan gå tillväga.

Antal bilar

Vi kör med nya Volkswagen Golf som är en är en lättkörd och ungdomlig bil i lagom storlek. Vi kan erbjuda både manuell och automatväxlad bil.

Antal personal

Vi har en sammansvetsad personalstyrka med över 100 års erfarenhet i att utbilda elever mot sina körkort och frihesdrömmar i Eskilstuna.

Antal motorcyklar

Vi älskar att utbilda på motorcykel och satsar stort på att ha en förstaklassig utbildning för motorcykelbehörigheterna A1, A2 och A.

Antal språk

Vi erbjuder vissa utbildningar på flera olika språk. Svenska, Engelska, Finska, Tyska och Serbokratiska.