Ring oss 016 - 13 95 00 – Maila – Krekolas Trafikskola AB, Järntorget 6

=

Krekolas Trafikskola är en modern trafikskola i Eskilstuna och vårt mål är att vara en trafikskola i tiden. Vi vill att du som elev ska få den utbildning som passar just dig – utifrån dina specifika förutsättningar. Därför har vi inlett ett samarbete med Teoricentralen som är en modern utbildningsplattform för dig som tar körkort.  Det är en plattform som hela tiden utvecklas och målet med samarbetet är att hela tiden hitta nya, förbättrade och moderna vägar till dig som studerar körkortsteori. Tjänsten är kvalitetssäkrad och har hjälpt många körkortstagare på vägen mot deras körkort. 

5/5

Följ vår gemensamma resa

Dagligen släpper vi material i våra sociala medier på Teoricentralen. Följ med oss på vår resa och få dagliga frågor, tips och trix samt värdefull information kopplat till din körkortsutbildning.

Facebook

Följ vår framfart via facebook, där du får se vår vardag, nyheter och tips och trix.

Instagram

Dagliga frågor och värdefull information om utbildning och körkort.

Youtube

Utbildande material för dig som tar körkort med förklaringar och fördjupningar.

Covid-19

Med tanke på den rådande situationen med Covid-19 vill vi vara extra tydliga med att vi tar detta på största allvar och alltid följer Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. Vi har vidtagit en rad åtgärder i enlighet dessa rekommendationer.

Läs mer här